Retourneren :

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden waarom u de bestelling toch niet meer wilt hebben. Wat de reden ook is, u heeft recht op bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Ik zal vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde ontvangen is. 

 

Levertijd & verzendkosten 

Ik doe zorgvuldig mijn best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen voor 17:00 worden gedaan, probeer ik dezelfde dag nog te verzenden. Mocht ik om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen ik u hier zo spoedig mogelijk van op de hoogte. 

 

De verzendkosten bedragen : 5,50 per bestelling, vanaf 50 euro is verzenden gratis.

 

Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kan ik het moment van aflevering niet garanderen. 

 

Betaalmethodes 

Uw kunt uw bestelling op verschillende manieren betalen. Momenteel bied ik de volgende betaalmethodes aan: 

- IDeal 

- Overboeking

- Klarna

 

Achteraf betalen met Klarna Koop nu - betaal pas over 14 dagen!
Als u kiest voor een betaalmethode van Klarna ontvangt u altijd eerst het product thuis en heeft u 14 dagen de tijd om te betalen. De factuur wordt per post of per mail verstuurd. De betaling hiervan dient u binnen 14 dagen aan Klarna te voldoen, zoals aangegeven op de factuur. Uw order mag maximaal een waarde hebben van € 250,-. Door voor deze betaalmethode kiezen gaat u automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van Klarna.

Let op: vul uw gegevens naar waarheid en zo compleet mogelijk in. Op basis van uw gegevens vindt een kredietcheck plaats. Deze check kijkt of u in aanmerking komt om met Klarna te betalen. Lukt het de eerste keer niet, geen nood - dit kan ook door een typefout komen. Controleer daarom uw gegevens en probeer het gerust nog een keer. Wordt u onverhoopt toch geweigerd door Klarna, dan bieden wij u een alternatieve betaalmethode aan.

Om gebruik te kunnen maken van Klarna, dient u 18 jaar of ouder te zijn.

Stapsgewijs betalen met Klarna!

  • Bestel en betaal via Klarna Factuur
  • Vul uw gegevens naar waarheid en zo compleet mogelijk in.
  • Uw bestelling wordt verzonden en u ontvangt per post of per e-mail uw factuur.
  • Betaal uw factuur binnen 14 dagen zoals aangegeven.
  • Door te kiezen voor deze betaalmethode gaat u akkoord met de voorwaarden van Klarna.
  • Orderwaarde maximaal € 250,-.
  • Eerst zien, dan pas betalen. Veilig en simpel.