Mijn naam is Janieck Spithoff en ben een echte Leeuwarder.

 

Al van jongs af aan ben ik veel aan de waterkant te vinden. Het vissen op roofvis en karper zijn mijn passies. Bij mijn geboorte kreeg ik van mijn oom mijn eerste vishengel.. en zo geschiede!

 

Wat ik door de jaren heen heb gemerkt, is dat vissen een hele dure hobby kan zijn. Helemaal als je dagelijks vist en ja, dan verspeel je wel eens het één en ander. Helemaal wanneer je wat jonger bent en je wilt graag vissen met kwalitatief goed aas, dan kan het best lastig zijn om betaalbare materialen te vinden welke toch van goede kwaliteit zijn. 

 

Mijn missie is om kwalitatief goed kunstaas aan te bieden tegen een betaalbare prijs. Onze A-merken zijn afkomstig uit restpartijen, daarom kunnen wij deze voor een scherpe prijs aanbieden. Daarnaast hebben wij budget kunstaas. Dit kunstaas is afkomstig uit Chinese en Japanse fabrieken. De kwaliteit is getest en wij verkopen alleen goed werkende producten. We bieden u dan ook een maand garantie op uw aankopen. Vissen moet voor iedereen leuk en betaalbaar zijn. Daarnaast sta ik voor een goede service en sta ik altijd open om andere sportvissers te helpen. Neem gerust contact met mij op, wanneer je vragen hebt over het vissen of over de artikelen. 

 

Strakke lijnen!

 

Janieck Spithoff